chokoladekage.jpg

Chokoladekage pyntet med chokolademousse og jordbær

 

sommertrifli.jpg

Trifli med sommerens bær

 

salat-med-jordbar

Grøn salat med bla. asparges
blåbær og jordbær.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Til sommerbuffet anbefaler vi tallerken anrettet forret.

Det kunne f.eks være et stykke
med håndpillede fjordrejer

nyhedsrejer.jpg
Vidste du at der går ca. 2000 rejer til et kilo ?

En tallerken anrettet forret kunne også være
tre fisketapas, med kuvert brød og smør. F.eks.

Ceviche, tynde skiver af fersk hvid fisk, marineret
med lime, springløg og koriander.
Og krebsehale-melonsalat.
Og mousse af hvid fisk, med spinat og lækker dressing.

På buffeten kan du vælge kød eller fisk. F.eks.

American flat meat, super mørt, smagfuldt og saftigt.
Stegt og skåret i skiver, som chateaubriand.
Hertil nye kartofler og bearnaise.
Og tynde skiver af unghanebryst marineret i sød basilkumsdressing.

Eller

Filet af Skærising rullet om laksefars.
Hertil nye kartofler og estragonsauce.
Og tynde skiver af citronmarineret laks, med gedeostcreme,
pyntet med hvide og grønne asparges..

Til begge buffeter vil der udover sauce og kartofler,
være nybagt brød, smør samt to salater.

Grøn salat med små buketter broccoli, sukkerærter,
grønne asparges, jordbær og blåbær.

Tomatsalat m. feta, oliven og springløg.

Dessert vælg mellem:

Trifli m. sommerens bær, Citronfromage eller jordbær lagkage.

VÆLG DIN FORRET, HOVEDRET OG DESSERT

Pris for forret, hovedret og dessert. 385 kr pr kuvert.

Tillæg

3 slags ost.

Emmentaler, Fransk Brie, Saint Agur.
Hertil nødder, oliven og kiks.
65 kr. pr. kuvert.