Du kan også få din egen østersbar.


Fjords

Pris på østers afhænger af om de er danske eller franske. Og hvilken størrelse de skal være.
Vi åbner dem gerne uden beregning, og lægger dem på is så de er klar til servering!


blinis

Åben sandwich 18 kr pr. stk.


chokoladekage.jpg

Chokoladekage pyntet med chokolademousse og jordbær. 16 kr. pr. stk.


Har I brug for hjælp til servering og opvask?

Jeg har et par søde unge mennesker,
der er vant til at hjælpe til ved vores arrangementer.

De er ikke uddannede tjenere, men de har prøvet det før, og er både søde og dygtige.

Ring i god tid hvis I vil have hjælp,
der er bud efter de unge mennesker.

Tlf. 20101601

Til reception, studenterfest og havefest,
anbefaler jeg små hapsere, der kan nydes
stående, eller gående.

rugbrod m tun beskaret.jpg
Hjemme bagt rugbrød med tunmousse 18 kr/stk.

Prisen er pr. stk.
Minimum 3 stk pr. person
og minimum 20 personer.

Hjemmebagt bagt rugbrød med leverpostej svampe og bacon 18 kr.
Hjemmebagt rugbrød med tunmousse, selleri, og rødløg 18 kr.
Sandwichsnitte med røget laks, salat og gedeostcreme 30 kr.
Lille trekantsandwich med klassisk æggesalat og karse 18 kr.
Lille trekantsandwich med skinke, salat, ost og sennepscreme 20 kr. Åben sandwich på ristet toast, laks, tunmousse, avocado 18 kr.

Kyllingespyd med sataysauce 18 kr.
Små frokostfrikadeller 12 kr.
Spyd med frisk frugt 18 kr.
Spyd med ost og druer 18 kr.
Chokoladekage 16 kr.

Bestil på 20101601

Buffet 325 kr. (min. 20 personer, under 20 + 10 % )

Tallerkenanrettet forret, med tre fisketapas som beskrevet ovenfor.
eller Håndpillede Skærgårdsrejer, med majonaise, dild og citron.

Til forretten hjemmebagt brød og smør.

På buffetbordet.

Fad med citronmarineret laks, og gedeostcreme,
pyntet med hvide og grønne asparges.

Cæsarsalat med kylling, bacon, parmesan og brødcourtonner.

Frokost frikadeller med kold kartoffelsalat.

Skiver af rosastegt kalv, med bløde løg og ristede svampe.

Grøn salat med små buketter blomkål, sukkerærter,
grønne asparges, jordbær og blåbær.

Tomatsalat m. feta, oliven og springløg.

Fransk brie med kandiserede nødder, druer og kiks.

Til buffeten hjemmebagt rugbrød og rosmarinbrød.


Dessert vælg mellem:

Trifli m. sommerens bær, citronfromage eller jordbær lagkage.